Over Serengeti brillen

MEER DAN 140 JAAR INNOVATIE IN ELKE LENS

1908 Corning's optische laboratorium werd opgericht, een van de eerste in de VS, met toegepast optica-onderzoek als een belangrijke prioriteit.
1939 Onderzoek begon met lichtgevoelig glas, dat op een fotografische plaat leek door beelden permanent in het glas op te nemen. Deze technologie heeft geleid tot de ontwikkeling van de Photochromic-technologie.
1964 Het eerste echte Photochromic borosilicaatglas dat zich continu aanpaste aan veranderingen in de UV-stralen van de zon, werd uitgevonden door Corning en geprezen als een van de meest stimulerende innovaties in de optische industrie.
1980 Het door Serengeti® gepatenteerde Spectral Control® filterlensproces is ontwikkeld om tegelijkertijd twee dingen te doen. Het verbetert het contrast en vermindert atmosferische verblinding door afgeleide blauwe golflengten te filteren die de beeldscherpte verminderen.
1982 Serengeti werd geboren en we introduceerden de zonnebrillenmarkt in de exclusieve combinatie van Photochromic- en Spectral Control®-technologieën in één lens.
1985 Serengeti pionierde het idee van eyewear als een serieuze oogzorg met de introductie van de Serengeti Drivers®-lens, een krachtige lens die speciaal is ontwikkeld om te rijden. Ze werden in decennia uitgeroepen tot de belangrijkste nieuwe zonnebrillen.
1988 Serengeti zonnebrillen werden door Fortune Magazine erkend als een van de top 100 producten in Amerika.