Over Laurence D'Ari brillen

Oprichter en ontwerper, Laurence Bourguignon, is altijd al gepassioneerd geweest door zonnebrillen. Ze is geïntrigeerd door alle aspecten van dit fascinerende modeaccessoire. Na jaren van het samenstellen van een uitgebreide persoonlijke collectie, kon ze het niet laten om haar creatieve hand te keren naar het ontwerp van haar eigen merk,
LAURENCE D'ARI.

Met deze merknaam brengt ze een eerbetoon aan haar overleden vader Ari, die zowel creatief als gepassioneerd was in alles wat hij deed.
"Zonnebrillen kunnen een outfit maken of breken. Het is zo simpel. De juiste zonnebril op de juiste persoon kan de eenvoudigste outfit tot een zeer stijlvol niveau verheffen. Ik volg geen trends en ik creëer niet voor een gedefinieerde doelgroep. Mijn ontwerpen zijn een uitdrukking van mezelf en wie ik ben. Ik kan alleen maar hopen dat mijn zonnebril zal worden opgepikt door vrouwen met een oprechte en zelfverzekerde persoonlijkheid, die zichzelf durven uiten. Stijl heeft niets met leeftijd te maken. Iedereen kan een stijlvol statement maken, je moet het gewoon geloven. "