Over Kaleos Eyehunters brillen

Kaleos Eyehunters vindt het concept van de hedendaagse bril opnieuw, waarbij design, mode en luxe worden gecombineerd.

Mode, innovatie en kwaliteit zijn de waarden die Kaleos Eyehunters inspireren en begeleiden, maar het is de creatieve structuur van het merk die het onderscheidt en garant staat voor het succes ervan.

Dankzij haar rijke ervaring in de mode brengt creatief directeur Claudia Brotons de kennis, intuïtie en "savoir-faire" die een luxemerk als Kaleos Eyehunters vertegenwoordigt. Met Claudia aan het creatieve roer en met haar begeleiding, ontwerpt het technische team van Kaleos Eyehunters Studio, in samenwerking met 's werelds toonaangevende fabrikanten, stukken, assemblages, unieke acetaten en exclusieve lenskleuren voor het merk.

Om de zes maanden voert Claudia een creatief en logistiek mirakel uit door een nieuwe collectie van verrassende, eclectische ontwerpen op de markt te brengen, trends vast te leggen en de vooroordelen over stijl te overstijgen. Stukken van topkwaliteit met complexe constructies, die elk anderhalf jaar in beslag nemen. Unieke glazen die hedendaagse smaak combineren met functionaliteit; geassembleerd en met de hand gevormd.

Sinds 2013 heeft Kaleos Eyehunters een eenzijdig geherdefinieerde bril als accessoire dankzij het onovertroffen kwaliteitsniveau en de nauwgezette aandacht voor detail.