Over For Art's Sake brillen

Jij: een baas-ezel dame en een vrije geest, die zichzelf kent en groot dromen.
Wij: Wij zorgen voor de kleine details, zodat u zich op het grotere geheel kunt concentreren.

Wij zorgen voor de kleine details zodat u zich op het grotere geheel kunt concentreren:
Onze kerngedachte is dat een zorgzame, attente houding de sleutel tot succes is. Maar met uw drukke schema, begrijpen we dat u niet alles tegelijk kunt overwegen! Met FOR ART'S SAKE hoef je niet twee keer na te denken over kleding storingen of ongemakken. 'Moeiteloze mode' kan inderdaad moeiteloos zijn. We zullen het sorteren.


Dus dit is wat je moet weten:
FOR ART'S SAKE is een onafhankelijk ontwerp- en lifestyle merk gevestigd in Londen. We creëren producten die elk detail beschouwen, van prachtig ontwerp, tot luxe verpakking, tot snelle verzending, zodat u zich kunt concentreren op het veroveren van de wereld terwijl u moeiteloos trendy bent.

Het gaat om gemak, verbetering en zorg.
Alle zonnebrillen zijn liefdevol met de hand gemaakt, bieden 100% UV-bescherming en zijn zo lichtgewicht dat je bijna vergeet dat ze op je gezicht liggen. Elk van onze tinten zal je outfit verhogen en functionele bescherming bieden, zodat je ze 's ochtends kunt gooien, er meteen fantastisch uit kunt zien en de rest van de dag gesorteerd kunt worden.

Het begon met een frustratie.
Waarom waren er geen zonnebrillen met prachtige ontwerpen tegen een toegankelijke prijs? Alles betaalbaar leek zo statisch, standaard en saai! Daarom hebben we een missie opgezet om de kloof te dichten en brillen te creëren met een voortreffelijk ontwerp, hoogwaardige kwaliteit en deze voor iedereen toegankelijk te maken.
Voor Art's Sake designer zonnebrillen verpakkingen
 

We geven terug.
De meest inspirerende individuen zijn diegenen die een positieve invloed op de wereld hebben. We geloven dat succes evenzeer te maken heeft met de erfenis die je achterlaat als met het droomleven dat je bouwt.