Onze zonnebrillen

Bij B-optiek ga je stijlvol en beschermd de zomer door. Met een nieuwe zonnebril kunt u zich een nieuwe persoonlijkheid aanmeten en het maakt je outfit compleet. Een zonnebril kan immers iets toevoegen, iets beklemtonen of net iets camoufleren. Een nieuwe zonnebril geeft u meteen een nieuwe versie van uzelf. Bij B-optiek is het aanbod ruim, modieus en altijd stijlvol. U vindt bij ons de grootste modemerken en exclusieve kleine zonnebrillencollecties. Wij geven raad met expertise en met een kwinkslag. Wij suggereren, we laten u kiezen en zorgen voor feedback, zodat u de juiste keuze maakt voor een zonnebril die bij u en uw persoonlijkheid past.

Ontdek het grootste deel van ons aanbod via onze webshop Sunglass Boulevard. De modellen die beschikbaar zijn op de webshop zal u in een van onze winkels te Schilde of te Sint-Martens-Latem vinden. Wilt u een of meerdere specifieke modellen passen en wil u zeker zijn dat de bril in de winkel in uw buurt aanwezig is? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen alvorens u onze winkel bezoekt. Wij zorgen ervoor dat uw favoriete in de juiste winkel liggen.

Sportbrillen

Van oktober tot en met april kan u bij ons terecht voor snow goggles van Dragon Alliance voor zowel kinderen en volwassenen. Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende glazen die u het beste contrast in de sneeuw garanderen. Kom zeker bij ons langs voor de nieuwste en meest trendy modellen te passen bij uw skioutfit. Ben je onzeker over de pasvorm? Neem dan gerust je skihelm mee naar de winkel.

Naast het skiseizoen hebben we doorlopend het jaar een groot assortiment van Nike brillen die ook op sterkte kunnen gemaakt worden voor te lopen, fietsen, golfen, etc…

Bekijk meer