Dragon snowggogles

Dragon Snowgoggles

Sinds het begin was Dragon het toonaangevende merk voor brillen en accessoires in de markt voor actieve jongerenlevensstijl door de beste atleten te ondersteunen met het beste product, terwijl ze verbonden bleef met de belangrijkste retailers en consumenten. Die missie geldt vandaag nog steeds en is de drijvende kracht achter het succes en het erfgoed van het bedrijf.

In 1993, in een garage in Capo Beach, CA, richtte oprichter Will Howard een bedrijf op dat zijn passies omvatte voor surfen, snowboarden en fietsen op dirt bikes. Enthousiasme en kennis van de markt droegen Dragon's eerste en nog steeds primaire product, zonnebrillen. Het bedrijf begon met de distributie naar lokale surfwinkels voordat het zich uitbreidde naar Hawaii en Florida, en later naar Australië en andere internationale markten.

Dragon breidde geleidelijk zijn bereik uit en ontwikkelde innovatieve, gediversifieerde producten in alle categorieën van brillen. Met de nadruk op het creëren van functionele, kwalitatief hoogwaardige producten die een beroep deden op de jeugdmarkt en de status quo duwden. Dragon heeft al vroeg een aantal innovatieve producten geïntroduceerd. "We zagen de mogelijkheid om een sneeuwbril toe te voegen aan de line-up door ons aan te passen aan de opkomende snowboardmarkt", zegt oprichter Will Howard. "We hielden van paardrijden en realiseerden dat snowboarders werden behandeld als tweederangsburgers, net als we als start-up, dus we dachten dat dat een goede match zou zijn." Van daaruit rekruteerde Dragon snowboarders Jamie Lynn, Chris Roach en een paar anderen. Vele jaren en vele dagen rijden later, heeft Dragon zich gevestigd als een leider in de sneeuwbrillenindustrie.

Meer recent heeft Dragon's innovatieve aanpak geleid tot verdere marktleidende ontwikkelingen, waaronder de allereerste frameloze sneeuwbril die in de winter van 2011 werd geïntroduceerd. Deze bril heeft een revolutie teweeggebracht in de sneeuwmarkt en is een van de meest gewilde stijlen in de detailhandel. Samen met dat hebben de nieuwste Dragon zonnebrillen designinnovatie en een unieke styling zoals de JAM, Domo en Viceroy getoond. Op riders geïnspireerde ontwerpen en feedback waren altijd al de sleutelwoorden en een van de belangrijke filosofieën van het merk bij het creëren van nieuwe producten.

Door alles heen is Dragon trouw gebleven aan zijn roots. De originele sneeuwploeg-ruiter Jamie Lynn, samen met Dragon's eerste surfteam-rijder, Shane Dorian, blijven vandaag op het team. Met het hoogste niveau van het product en de atleten in gedachten is Dragon's selectie uitgegroeid tot enkele van de beste surfers, snowboarders, moto-rijders en wakeboarders ter wereld.

Bekijk alle brillen op Sunglass Boulevard

Shop nu →
Lumalens logo

Lumalens is een kleur optimalisatie lens technologie die een ultra high difinition optica bied in het totale spectrum van licht condities. Gemaakt voor optimalisatie en verbetering van de visiabiliteit in alle omgevingen. Dragon’s exclusieve Lumalens Technology biedt verbeterde kleurenhelderheid, verhoogd contrast, nauwkeurige dieptewaarneming en vermindert oogvermoeidheid voor optimale prestaties

Standaard lumalens

Alle kleuren, elke lens

Kleuren van Dragon Snowgoggles

Lumalens Photochromic lens technology

Lumalens
Lumalens logo

Lumalens Photochromic lens tint past zich automatisch aan in reactie op veranderende lichtomstandigheden, verbetert het zicht en de bescherming voor optimale prestaties.

4 LUMALENS® OPTIES VOOR GEOPTIMALISEERDE VISIE IN SNEEUWOMSTANDIGHEDEN

 • 4 Lumalens opties voor geoptimaliseerde visie in sneeuwomstandigheden
 • Directe en automatische lens lint aanpassing
 • 100% UV-bescherming
 • Heldere, comfortable visie de gehele dag
 • Verhoging in het zichtbare lichttransmissie gebied
Anti fog lens
Lumalens® polarized lens technology

Dragon LUMALENS® gepolariseerde lens vermindert oppervlakteverblinding tot 99%, en biedt ongeëvenaarde optische helderheid en bescherming in de meest veeleisende omstandigheden.

Kenmerken:

 • Eliminaten 99% oppervlaktekleur
 • Verminder oogfatigue
 • 100% UV-bescherming
 • Heldere, comfortabele visie voor een zonnige dag.

Snowgoggle kenmerken

Hydrophobic
HYDROPHOBIC: Stoot water af
Oleophobic
OLEOPHOBIC: Stoot vuil, stof en water af
ionized
IONIZED: rijke kleur en toegevoegde verblindingreductie
hard-coating
HARD COATING: beschermt lenzen tegen krassen,
Anti fog lens

200% stekere anti-mist coating

Lensmist bestrijden is een must, dus Dragon maakt gebruik van zijn eigen Super Anti-Fog-technologie om uw bril nevelvrij te houden, zodat u uw plezier kunt maximaliseren en premium-prestaties kunt garanderen, ongeacht de omstandigheden.

Kenmerken:

 • Anti-fog formule is 200% sterker
 • Dubbele lensconfiguratie biedt een thermische grondslag tussen de koude buitentemperaturen en warme lichaamstemperaturen van binnen.
 • Super anti fog komt standaard op elke draaklens.
 • Verbeterde materialen en coating proces om langer duurzame capaciteiten te creeren.
 • Oppervlakte spaning is derhalve verminderd het vermogen van de vermogen voor slechte waterdruppels aan bond

Snowgoggle kenmerken

helm-compatibel
Helm compatibel

Juiste riemlengtes en bril proporties maken Dragon goggles een go-to voor helmen dragers.

Dual lens
Dual lens

De Dual-lens creëert een thermische grens tussen uw ogen en de buitentemperatuur.

Verstelbare 3,8 cm-band
Verstelbare 3,8 cm-band

Houdt de bril in een veilige en comfortabele positie.

Vervangbare lenzen
Vervangbare lenzen

Stem uw bril af op variabele weersomstandigheden met vervangende lenzen die zijn ontworpen voor het omgaan met specifieke omstandigheden en lichttransmissies

Polyurethaanframe
Polyurethaanframe

Duurzaam framemateriaal dat bij alle temperaturen flexibel is.

Krasbestendige coating
Krasbestendige coating

Harde coatingbehandeling gebruikt om lenzen te beschermen tegen krassen.

Unidirectioneel luchtstromensystem
Unidirectioneel luchtstromensystem

Zorgt voor een superieure luchtstroom om condensvorming te voorkomen.

Tri-schuimtegnologie
Tri-schuimtegnologie

Superieur comfort en ademend vermogen door meerdere laagdichtheden.

100% UV-bescherming
100% UV-bescherming

Blokkeert 100% van alle schadelijke UV-stralen. Langdurige blootstelling aan UV-stralen kan zowel het oogoppervlak als de interne structuren beschadigen. Blijf beschermd!

Polartech microfleece
Polartech microfleece

Zorgt voor zacht, hypoallergeen vochtafvoerend contact met uw gezicht.

Optisch correct lenssysteem
Optisch correct lenssysteem

Biedt superieure helderheid en prestaties door vervorming te elimineren door conische geometrieën.

Dual lagen gezichtsschuim
Dual lagen gezichtsschuim

Zacht, nauwsluitend schuim dat zich naar het gezicht van de gebruiker vormt met een hypoallergene micro-fleece laag voor comfort.