Over B-Optiek

Over ons

B-optiek is een klein familiebedrijf opgestart door Bé in het jaar 2007. Later kwamen haar kinderen, Julie en Thomas mee in de zaak & startte dochter Julie de online webshop met het ruime zonnebrillen assortiment, Sunglass Boulevard. In 2017 opende de tweede winkel in Schilde en werd het B-optiek team versterkt door Julie en Robin.

Ons team heeft een passie voor het vak en een voorliefde voor vernieuwende vormen en kent de collecties door en door om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Onze ervaren optometristen voeren de oogmetingen en contactlensaanpassingen uit en volgende de nieuwste ontwikkelingen op vlak van optiek en lenzen.

In onze winkels in Sint-Martens-Latem en Schilde ben je altijd welkom voor een trendy nieuwe bril of zonnebril en we adviseren je graag bij je keuze uit ons ruim aanbod aan design brillen, maar evengoed laten we je vrij in de zoektocht naar een nieuwe bril.

Voor ons zijn de individuele service totdat je volledig tevreden bent en de dienst na verkoop zeer belangrijk! Bovendien gebeuren de montages en herstellingen nog steeds in ons eigen atelier in Latem door Thomas zodat we je de snelste en meest correcte service kunnen geven.

Zou je het leuk vinden om al onze designer eyecandy te proberen? Of heb je dringend behoefte aan een nieuwe optische bril of zonnebril op sterkte? Jong of oud, kom vrijblijvend langs, wij maken graag tijd voor onze klanten.