Onze brillen

Met een nieuwe bril kunt u zich een nieuwe persoonlijkheid aanmeten. Een bril kan immers iets toevoegen, iets beklemtonen of net iets camoufleren. Een nieuwe bril geeft u meteen een nieuwe versie van uzelf. Hedendaagser en scherper. Toch is de juiste bril vinden geen sinecure. Bij B-optiek is het aanbod ruim, modieus en altijd stijlvol. U vindt bij ons grote modemerken en exclusieve kleine brillencollecties. Wij geven raad met expertise, met een kwinkslag en met een kopje koffie erbij. Wij suggereren, we laten u kiezen en zorgen voor feedback, zodat u de juiste keuze maakt voor een bril die bij u en uw persoonlijkheid past.

De montuur van uw bril monteren we nadien in ons eigen atelier met de kwalitatief superieure brilglazen van Seiko. Wij kiezen voor Seiko omdat Seiko binnen het vak erg hoog aangeschreven staat voor de kwaliteit en innovatieve technologie. Alleen het beste is ons goed genoeg voor uw ge/zicht!

Bent u bij de oogarts langs geweest? Neem dan gerust uw voorschrift mee. Wij controleren ook de sterkte van uw ogen zonder afspraak.

Oogmeting

Twijfelt u of u een bril nodig heeft of weet u niet welke sterkte u heeft? Kom dan gerust langs voor een gratis en vrijblijvende oogmeting.

Lees meer